Enhver bedrift trenger en hjemmeside

I dag kan du utvikle en hjemmeside for stort sett alt du kan tenke deg til en relativt billig penge, men av en eller annen grunn er det mange små og mellomstore bedrifter som sier de ikke trenger en hjemmeside.

De siste årene har de fleste bedrifter skjønt viktigheten bak en profesjonell hjemmeside. For bare ti år siden så vi at kun en håndfull av små og mellomstore bedrifter tok initiativ til å være representert på nett. I dag er hele to tredeler av markedet på nett. Likevel er det en stor andel bedrifter som fortsatt ikke prioriterer dette.

I undersøkelser svarer mange bedriftseiere at de ikke har ferdigheter, tid eller penger til å bygge en hjemmeside. Et overraskende antall sier at virksomheten deres ikke trenger hjemmeside fordi det ikke er påkrevd og fordi de bruker sosiale medier i stedet.

I dette innlegget vil du få noen spesifikke grunner til hvorfor enhver bedrift virkelig trenger en hjemmeside.

Enhver bedrift trenger en hjemmeside - IllerisWeb

Våre grunner til at bedriften din trenger en hjemmeside

Oppfyll kundens forventninger

Nå mer enn noen gang tidligere er det forventet av kundene dine at de kan finne informasjon om bedriften din på nettet, selv om de skal handle fra deg via en lokal butikk. Dersom du ikke har en hjemmeside, sender du en melding om at virksomheten din sitter fast i fortiden, eller at du ikke er interessert i å finne nye kunder – ingen av disse meldingene er noe du sannsynligvis ønsker å sende.

De trenger ikke mye informasjon eller et komplisert, flersidet leksikon om bedriften. Bare noen få enkle sider med overbevisende innhold som er lett å finne holder i massevis. Viktigst av alt er at informasjon må være nøyaktig og oppdatert, ettersom utdaterte sider ikke gir et godt inntrykk.

Du kontrollerer informasjon og merkevarebygging

Brukeranmeldelser og kommentarer er alltid bra, men bør ikke du ha det siste ordet om hvilken informasjon selskapet ditt formidler på nett? Ved å ha en hjemmeside for bedriften skaper du en offisiell tilstedeværelse på nett slik at du ikke trenger å være avhengig av at andre snakker for deg.

Et nettsted er rimeligere enn tradisjonell annonsering

Mange små og mellomstore bedrifter er avhengige av annonser og oppføringer i telefonkataloger og aviser for å få navnet sitt ut der. Prisen for å annonsere på denne måten blir stadig dyrere og mindre verdifullt, så er det virkelig den beste bruken av midler? Prisen for en hjemmeside synker for hvert år og rekkevidden vokser.

En hjemmeside er lett å holde oppdatert

Dersom du utviklet en hjemmeside for mange år siden, er det veldig forståelig om du fikk en dårlig opplevelse. Det tok sannsynligvis uker eller måneder for å utvikle og bygge den, og du kunne ikke gjøre noen endringer selv. For ikke å snakke om prisen som var på minst seks sifre.

I dag kunne det ikke vært mer annerledes. Ved hjelp av noe som heter CMS har du muligheten til å redigere tekst, bilder og endre deler av designet ditt helt selv. Prisen på et ordinært nettsted har gått fra seks sifre til fem sifre.

Trenger jeg en hjemmeside når jeg er på sosiale medier?

Flere bedriftseiere antar at det er nok å ha en profil på sosiale medier for bedriften. Uheldigvis er det noen problemer med denne strategien.

For det første vil du alltid være avhengig av den sosiale plattformen du velger. Algoritmer endres, regler endres, og hva som fungerer i dag, fungerer kanskje ikke noen uker fra nå (slik mange bedrifter som var avhengig av Facebook nylig har lært). Hvis du har en hjemmeside, hører det til deg og du kontrollerer innholdet.

Trender er også i konstant endring. Hvis kundene dine er på Twitter i dag, kan de være på Snapchat eller en ny sosial plattform som ingen av oss engang har hørt om i morgen. Når folk bytter fra et verktøy til det neste, fungerer hjemmesiden din som et anker. Uansett hvilken plattform kundene dine foretrekker, kan de alltid finne hjemmesiden din på samme sted, tilgjengelig for alle.

Konklusjon: enhver bedrift trenger en hjemmeside

Argumentene for at du trenger en hjemmeside er veldig sterke. Flere bedrifter som ikke har en hjemmeside sier at de planlegger å ha utviklet en hjemmeside innen utgangen av året. Er du en del av denne gruppen? Gjør det til en realitet og hopp på toget så fort du har midler til det.

Om ønskelig kan vi lage et gratis utkast på en ny hjemmeside til din bedrift. Du vil da få et innbill i hvordan en ny optimalisert hjemmeside fra oss kan se ut. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Trenger bedriften din ny nettside eller nettbutikk?

Send oss en melding med kontaktskjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Du kan nå oss på post@illeris.com eller ringe Marcus, vår kontaktperson, via 414 05 704.