Oppnå flere kunder med en rask nettside

Vi har merket at de fleste bedriftseiere bruker mesteparten av sitt fokus på at deres nye nettside skal ha et godt konsept, design og innhold. Det er absolutt viktige faktorer, men vet du hvor viktig det er med en rask nettside? I dette innlegget kan du lese om hvorfor en rask nettside er helt avgjørende for at nettstedet ditt skal gi bedriften din positive resultater.

Oppnå flere kunder med en rask nettside | Illeris AS

Betydningen av en rask nettside

Målet med en nettside varierer fra bedrift til bedrift, men for de fleste handler det om å etablere en digital tilstedeværelse, generere potensielle kunder eller selge produkter og tjenester. Mange bedrifter bruker tusenvis av kroner og hundrevis av timer til å sørge for at nettsiden deres kan konvertere så mange besøkende som mulig. Dersom nettsiden din er treg kan alle de pengene og timene være bortkastet.

Et tregt nettsted vil definitivt ikke ha en positiv innvirkning på merkevarebyggingen din til tross for at du har et godt design og bra innhold. Den typiske responsen for noen som besøker en treg nettside er å forlate nettsiden før de får sett noe av designet eller innholdet ditt.

For enhver bedrift er det viktig å øke antall konverterende besøkende. Undersøkelser viser at en av de største årsakene til at noen forlater en nettside er hastighet.

Trege nettsider skaper misfornøyde kunder

Hvor stor betydning kan egentlig lastetiden på en nettside ha for en bedrift? Tilbake i 2006 kom Google med en rapport som viser til at nettsider med en lastetid på over 2 sekunder har redusert trafikk og inntekt med hele 20%.

Det har skjedd mye siden 2006 og du kan bare forestille deg hva slags påvirkning en treg nettside vil ha i 2020.

Trenger bedriften din ny nettside eller nettbutikk?

Send oss en melding med kontaktskjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Du kan nå oss på post@illeris.com eller ringe Marcus, vår kontaktperson, via 414 05 704.