Hvorfor du bør investere i en ny hjemmeside i 2020

Ferske nye markedsføringstiltak og nye mål for salg har sannsynligvis blitt diskutert for 2020, men hva med å gjøre din tilstedeværelse på nett til et reelt fokus i 2020? Nedenfor finner du tre gode grunner til hvorfor du bør investere i en ny hjemmeside i 2020.

Ny hjemmeside for 2020? Her er tre gode grunner | Illeris AS

En ny hjemmeside som gir en god opplevelse for brukere på farten

Surfing på nett via mobiltelefoner har blitt stort. I 2008 spådde en markedsanalytiker at mobilbruk på internett i 2014 ville overgå bruk på PC. Hun hadde helt rett, men det skjedde ikke i 2014, det skjedde juli 2013. I dag ser vi at over 50 prosent av trafikken på internett skjer via mobiltelefoner.

Dette betyr at det er helt avgjørende at hjemmesiden din er brukervennlig på mobil.

Statistikken ovenfor viser oss bare at vi konsumerer hjemmesider mens vi er på farten og når følelsen tar oss, ved å impulsivt søke etter tjenester eller produkter vi trenger. I motsetning til hvordan det var for 15 år siden, er det enklere å gjøre et googlesøk i reklamepausen mens vi sitter i sofaen og ser på TV eller for eksempel sitter på toget.

Hvorfor er dette en grunn til å investere i en ny hjemmeside?

Som en virksomhet kan du ikke se bort fra endringen i måten folk bruker internett. Du må sørge for at hjemmesiden din ser fantastisk ut og tilbyr en feilfri brukeropplevelse på alle enheter. Ellers kommer du til å miste potensielle kunder – det er det ingen tvil om.

Det er også verdt å merke seg at hjemmesiden din sin rangering i Google resultater blir direkte påvirket av hvor brukervennlig den er på mobiltelefoner.

Innholdet på hjemmesiden din kan være utdatert

Innhold er definitivt «kongen» på nettet og er i stor grad det som avgjør om du generer kunder via hjemmesiden din. Dersom du går for å lage en ny hjemmeside er det et perfekt tidspunkt til å evaluere innholdet på hjemmesiden din.

De fleste mediebyrå som utvikler hjemmesider tilbyr også muligheten til å gå over innhold å gi tilbakemelding på hva som burde endres.

Gi besøkende en enkel måte å finne det de trenger på hjemmeside din

Den ideelle klienten du ønsker å appellere til kan ha endret seg over tid i bransjen din. Så det er en god sjanse for at hjemmesiden din er utdatert i denne forbindelsen også.

Kan besøkende enkelt finne verdifull informasjon på hjemmesiden din? Informasjon som er verdifull og overbevisende nok til at de tar kontakt eller sender en ordre?

Det kan også hende du har forskjellige typer potensielle kunder som besøker hjemmesiden din. Hver type leter etter noe annerledes og det er derfor viktig at du kan tilfredsstille alle deres individuelle behov.

Trenger bedriften din ny nettside eller nettbutikk?

Send oss en melding med kontaktskjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Du kan nå oss på post@illeris.com eller ringe Marcus, vår kontaktperson, via 414 05 704.