Hvorfor er «live-Chat» så viktig for enkelte bedrifter?

Betydningen av en Livechat kan ikke overvurderes nok. Ifølge Zendesk.com viser det seg at 92% av kunder føler seg tryggere når de kan bruke Livechat sammenlignet med andre kommunikasjonsalternativer. 

Overraskende nok har en stor del av bedriftnettsider fortsatt ikke disse funksjonene tilgjengelig. De fleste tror at Livechat bare er en måte å koble seg til selgere, og at det finnes andre like gode metoder. Dette er ikke noe mer enn en myte siden Livechat gjør mer enn å bare tillate kunder å komme i kontakt med en selger. De bidrar også til å øke kundetilfredsheten ved å få kundene til å føle seg viktige, samtidig som de gir ytterligere fordeler. 

Hvorfor er Livechat så viktig for enkelte bedrifter? | illerisWeb

Forrester.com forteller oss at nesten 50% av alle forbrukere sier at, å ha en levende person i form av Livechat til å svare på spørsmålene sine mens de er midt i kjøpsbeslutningen, er en av de viktigste funksjonene et merke kan tilby. 

Mange tenker på Livechat som en stor kostnad og tidspiser, ettersom du trenger en person til å følge med kontinuerlig og svare enhver melding. Dette er også bare en myte. Teknologien har utviklet seg slik at du vil få varsel på mobilen hver gang noen skriver til deg. Du har også muligheten til å svare via mobilen. Dette betyr at du ingen trenger å sitte foran en pc og sørge for at livechatten blir besvart. 

 

Om du trenger assistanse med å få Livechat installert på din nettside, ta kontakt med oss! 

Trenger bedriften din ny nettside eller nettbutikk?

Send oss en melding med kontaktskjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Du kan nå oss på post@illeris.com eller ringe Marcus, vår kontaktperson, via 414 05 704.