Hva er WordPress? En enkel forklaring

Hva er egentlig WordPress? Hovedsakelig er WordPress en av de enkleste og mest brukte metodene for å lage en hjemmeside eller blogg. For å sette det i perspektiv er WordPress ansvarlig for hele 34% av alle nettsider som finnes på internett, altså 1 av 4 sider du besøker er drevet ved hjelp av WordPress. 

På et litt mer teknisk nivå er WordPress en «open source content management system», som betyr at hvem som helst kan bruke eller endre WordPress programvaren helt gratis. Dette lar deg enkelt administrere viktige deler av nettstedet ditt, sånn som innhold, uten å måtte vite noe om programmering.  

Sluttresultatet til Wordpress er en nettsidebygger tilgjengelig for alle – også folk som ikke er utviklere. 

Hva er WordPress forklaring | Innlegg hos Illeris AS

Hva slags nettsider kan Wordpress lage? 

For en del år tilbake var WordPress først og fremst et verktøy for å lage blogg. I dag, takket være endringer i koden, kan du lage alle typer nettsider med hjelp av Wordpress. Det er et gigantisk hav av maler, plugins og temaer du kan bruke for å forme nettsiden din akkurat sånn du ønsker. 

WordPress er ikke bare aktuelt for et stort antall bedriftnettsteder og blogger, det er også den mest populære måten å opprette en nettbutikk. 

WordPress er fleksibelt 

Fordi det er så utrolig mange som bruker Wordpress er det naturligvis folk som drar fortjeneste av dette. Wordpress i seg selv er et veldig enkelt CMS verktøy, men den store mengden brukere gjør at folk kan drive veldig god butikk av å utvikle tilleggsverktøy.  

Mye av problemene til CMS tidligere har vært fleksibilitet og mangel må muligheter. Ofte kunne en funksjon være låst uten noen form for alternativer. Og dette er hva WordPress har klart å «eliminere».  

Den store mengden brukere gjør at det er lønnsomt å utvikle tilleggsverktøy som igjen gjør at du har flere hundre alternativer uansett hva du ser etter. Dette gir deg fleksibilitet og muligheten til å enkelt finne noe som passer perfekt for ditt nettsted. 

Vi har levert flere nettsider i Wordpress og kan hjelpe deg fra strategifasen, gjennom design/utvikling og med innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og videre markedsføring. Våre nettsider gir en god brukeropplevelse. De er lette og finne frem til og har et moderne og intuitivt design. De respondere raskt og er optimaliser til å fungere bra på alle enheter. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Trenger bedriften din ny nettside eller nettbutikk?

Send oss en melding med kontaktskjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Du kan nå oss på post@illeris.com eller ringe Marcus, vår kontaktperson, via 414 05 704.