Fordeler med en online bookingløsning

En online bookingløsning vil effektivisere virksomheten og øke inntekter. Som navnet antyder synkroniserer en online bookingløsning med kalenderen din sømløst, og lister tilgjengelighet til kunden din rett på nettstedet ditt. Denne oppføringen synkroniseres deretter automatisk med brukerens kalender og din, slik at neste kunde som ønsker å bestille ikke kan lage en avtale på samme tidspunkt. 

Den moderne markedsføringsmetodikken tilsier at du bør redusere antall trinn mellom en kunde og et kjøp. Konvensjonelt har virksomheter som leverer tjenester vært avhengige av at brukere ringer dem for å bestille time. Dette er ikke bare bortkastet tid og arbeidskraft, men det stopper også virksomheten utenom åpningstider. 

Mange avanserte bookingløsninger har ekstra funksjoner som automatisk påminnelse, betalingsstøtte og integrasjon med CRM og forretningsplattformer. 

Bookingløsning på nettsider | Innlegg hos Illeris AS

Hold virksomheten åpen 24/7 

Forskning har indikert at de fleste bookinger gjøres på kveldstid. Hvis du kun bruker vanlig telefonbestilling, er det en mulighet for at du mister potensielle kunder. Med automatiske bestillingsverktøy kan brukere bestille en avtale når som helst og hvor som helst. 

Spar arbeidskraft

Med konvensjonelle bestillingsmekanismer, må du ha et dedikert team for å ivareta samtaler og e-post. For ikke å nevne tidsbruket rundt overlappende avtaler fordi kommunikasjonen mellom ansatte ikke er samkjørt.  

Bedre ledelse og administrasjon

Online bestillingssystemer fungerer slik at de holder en enkel kalender synkronisert med aktiviteter og avtaler. Du og dine ansatte kan konfigurere tidspunkter hvor de kan ta avtaler og når de ikke kan. Bestillinger vil kun være tilgjengelig der det er rom for det i kalenderen. Det har aldri før vært så lett å holde oversikt. 

Utrydd menneskelige feil

Menneskelig arbeid er utsatt for feil. Som nevnt tidligere kan manuell booking føre til at to klienter får en avtale på samme tidspunkt. Et onlinebookingsystem er «blottet» for dette problemet. 

Automatisk varsler og påminnelser 

Online bookingsystemer lar deg sende ut automatiske påminnelser gjennom e-post og SMS i henhold til dine krav. Du trenger ikke ringe eller sende påminnelser manuelt, slik at du kan fokusere på andre viktige ting. 

Vi håper dette innlegget var til hjelp! Illeris AS har flere ferdigstilte bookingsystemer som kan integreres rett inn på din hjemmeside. Ta kontakt for mer informasjon. 

Trenger bedriften din ny nettside eller nettbutikk?

Send oss en melding med kontaktskjemaet nedenfor eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Du kan nå oss på post@illeris.com eller ringe Marcus, vår kontaktperson, via 414 05 704.